previous | next

Admiralengracht 205 - 1 Amsterdam

Rental price € 1.600 per month

Description

Op een mooie plek aan de Admiralengracht bieden we dit centrale, lichte en goed ingedeelde appartement te huur aan. Een balkon aan de voorzijde met uitzicht op de gracht en aan de achterzijde nogmaals een balkon met uitzicht op de groene binnentuin, dus zeer rustig gelegen en gelegen op het zuiden. Het appartement is gelegen in De Baarsjes wat zeer centraal ligt en zeer goed met het openbaarvervoer...

Features

Type of house/apartment
Upper-floor apartment
Construction type
Existing property
Status
available
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement
Year of construction
1926
Location
On a quiet road

Description

Op een mooie plek aan de Admiralengracht bieden we dit centrale, lichte en goed ingedeelde appartement te huur aan. Een balkon aan de voorzijde met uitzicht op de gracht en aan de achterzijde nogmaals een balkon met uitzicht op de groene binnentuin, dus zeer rustig gelegen en gelegen op het zuiden.

Het appartement is gelegen in De Baarsjes wat zeer centraal ligt en zeer goed met het openbaarvervoer te bereiken is. Diverse buurtwinkels zitten om de hoek en binnen 15 minuten fietsen bent u onder andere in de Jordaan en het Centrum. Op loopafstand vind u het Rembrandt- en Erasmuspark.

Indeling: De woning is goed ingedeeld, via het trappenhuis komt u bij de voordeur van het appartement. Vanuit de centrale hal bereikt u alle vertrekken. Aan de achterzijde van het appartement zijn er twee slaapkamers, beide met toegang tot het balkon. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde met over de gehele breedte (bijna 7 meter) van het appartement een balkon met uitzicht op de gracht. De keuken open keuken is voorzien van vaatwasser, ingebouwde koelkast-vriezer, gasfornuis en oven. De ruime badkamer is voorzien van een ligbad met douche, een wastafel met elektrapunt, hangend toilet, wasmachine-aansluiting en een handdoekenradiator.

Bijzonderheden:
• Huurprijs € 1.700,-- per maand, exclusief gas, water en elektra
• Huurperiode 12 maanden
• Waarborg € 2.500,--
• Niet roken, geen studenten en geen woningdelers

______________________________________________________

On a beautiful spot on the Admiralengracht we offer this central, bright and well-arranged apartment for rent. A balcony at the front overlooking the canal and at the back again a balcony overlooking the green courtyard, so very quiet and south facing.

The apartment is located in De Baarsjes which is very central and close-by public transport. Several local shops are around the corner and within 15 minutes you can cycle in the Jordaan and the City Center. Within walking distance you will find the Rembrandt- and Erasmus Park.

Classification: The house is well laid out, from the central hall you reach all rooms. At the back of the apartment there are two bedrooms, both with access to the balcony. The living room is located at the front with a balcony overlooking the canal over the entire width (close to 7 meters) of the apartment. The open kitchen is equipped with a dishwasher, built-in fridge-freezer, gas stove and oven. The spacious bathroom has a bath with shower, a sink with electric point, toilet, washing machine connection and a towel radiator.
Specifications:
• Rental price € 1.700,-- per month excluding gas, water and electrics
• Rental period 12 months
• Deposit € 2.500,--
• No smoking, no students or housesharing

Features

Transfer

Status
available
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement
Deposit
€   2500

Construction

Type of house/apartment
Upper-floor apartment
Construction type
Existing property
Year of construction
1926
Roof covering
flat roof
Roof material
bituminous roofing

Surface Area and Volume

Usage area Living
53 m²
Gross volume
138 m³

Layout

Total number of rooms
3
Number of bedrooms
2
Number of bathrooms
1
Facilities bathroom
Bathtub, Toilet, Washbasin
Facilities
TV cable

Energy

insulation
double glazing
Heating type
boiler
Hot water
boiler
Location
On a quiet road

Parking

Type of parking
Paid parking

Photos

Zie ook: Maps

Maps