previous | next
sold

Amazonelaan 92 Purmerend

Asking price € 350.000 k.k.

This apartment is sold

Description

Wat een luxe, een royale 2-onder-1-kap woning van bijna 140 m2 met een grote tuin, twee badkamers, vier slaapkamers met relatief eenvoudige mogelijkheid tot een 5e slaapkamer, royale woonkamer en lekker ruime keuken. De blauw geglazuurde steen in combinatie met de strakke architectuur geeft het geheel een robuuste en moderne uitstraling. De woning is zeer goed onderhouden en direct beschikbaar! De...

Features

Type of house/apartment
semi-detached house
Construction type
Existing property
Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement
Year of construction
2001
Location
On a quiet road, In a residential neighbourhood

Description

Wat een luxe, een royale 2-onder-1-kap woning van bijna 140 m2 met een grote tuin, twee badkamers, vier slaapkamers met relatief eenvoudige mogelijkheid tot een 5e slaapkamer, royale woonkamer en lekker ruime keuken.
De blauw geglazuurde steen in combinatie met de strakke architectuur geeft het geheel een robuuste en moderne uitstraling. De woning is zeer goed onderhouden en direct beschikbaar!

De woning staat met al deze eigenschappen garant voor jarenlang woonplezier.

De ligging in de gezellige wijk Weidevenne is zeer gunstig, nabij diverse basisscholen, het winkelcentrum Weidevenne en op letterlijk enkele meters afstand van een directe busverbinding met Amsterdam, daarnaast is het treinstation Weidevenne ook op korte afstand te bereiken.

Indeling:
Bij binnenkomst van de woning is in de hal het toilet met fonteintje te vinden alsmede de trap naar de eerste verdieping. Verderop is de keuken te vinden welke in een L-vorm is opgesteld. De keuken is half open maar zonder teveel moeite is hier een open verbinding te maken naar de woonkamer. De woonkamer is tuingericht en door de grote glazen schuifpui komt u geen natuurlijk licht tekort. De woonkamer heeft nog een "aparte" ruimte welke zich prachtig laat lenen als hoek met veel privacy.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers waarvan de master aan de achterzijde van de woning. De master geeft de mogelijkheid om zich te laten opsplitsen tot twee slaapkamers. Tussen de twee slaapkamers is er een berging en een tweede apart toilet met fonteintje. De eerste badkamer, aan de voorzijde van de woning, is voorzien van een douche, ligbad en wastafel en ziet er keurig uit. De tweede slaapkamer aan de voorzijde is van goed formaat en uitermate geschikt als kinderkamer of kantoorruimte.

Via de overloop op de tweede verdieping zijn er nogmaals twee slaapkamers en nog een badkamer. De slaapkamers zijn beide over de gehele breedte van de woning, de slaapkamer aan de achterzijde van de woning geeft toegang tot het balkon waar men kan genieten van de ondergaande zon. De badkamer op deze verdieping is voorzien van een (derde!) toilet, wastafel, douche en wasmachineaansluiting.

De tuin is gelegen op de middag/avondzon en met ruim 70m² is hier alle ruimte om lekker te vertoeven. De tuin is netjes onderhouden en de stenen muur aan de linker geeft men alle privacy. De stenen berging in de tuin is voorzien van elektra en met bijna 9m² is dit toch wel een courante berging. De tuin is ook te bereiken via de achterom, zo kun je dus bijvoorbeeld de motor, scooter of fiets eenvoudig achterom de schuur rijden.

Bijzonderheden
• Ca. 139m² wonen;
• Eenvoudig 5 slaapkamers
• Zeer goed bereikbaar via de A7;
• Frequent openbaar vervoer zeer nabij;
• Treinstation Weidevenne om de hoek;
• OBS de Nieuwe Wereld op loopafstand;
• Winkelcentrum Weidevenne op fietsafstand;
• Geen erfpacht maar eigen grond !;
• Direct beschikbaar.

Features

Transfer

Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
semi-detached house
Construction type
Existing property
Year of construction
2001
Roof covering
flat roof
Roof material
bituminous roofing

Surface Area and Volume

Usage area Living
139 m²
Building-related outside
7 m²
External storage space
9 m²
Gross volume
452 m³
Lot size
152 m²

Layout

Total number of rooms
6
Number of bedrooms
5
Number of bathrooms
2
Facilities bathroom
Bathtub, Shower, Washbasin
Facilities bathroom
Toilet, Shower, wasmachineaansluiting
Facilities
mechanical ventilation system, sliding (patio) doors, TV cable

Energy

insulation
fully insulated
Heating type
district heating
Hot water
central facility

Land registry details

Municipality
Purmerend
Section
O
Lot
272
Surface area
152 m²
Ownership structure
Full ownership

Outside Area

Location
On a quiet road, In a residential neighbourhood
Garden type
Backyard
Garden
Regular, north west, 5.80 x 12.60 m
Surface area
73 m²
Accessible via back
yes

Parking

Type of parking
Public parking

Photos

Zie ook: Maps

Maps