previous | next
sold

Boeierstraat 117 Purmerend

Asking price € 139.000 k.k.

This apartment is sold

Description

Een heerlijk appartement gelegen in de Wheermolen. De Wheermolen is voorzien van alle gemakken nabij. Het Shopping Center Makado is op loopafstand met onder andere een supermarkt, postkantoor, drogisterij, een snackbar en natuurlijk de warme bakker. Openbaar vervoer is hier fantastisch, het treinstation is op loopafstand en brengt men in no-time naar bijvoorbeeld Amsterdam Sloterdijk, Zaanstad of...

Features

Type of house/apartment
Apartment
Construction type
Existing property
Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement
Year of construction
1971
Location
In a residential neighbourhood

Description

Een heerlijk appartement gelegen in de Wheermolen. De Wheermolen is voorzien van alle gemakken nabij. Het Shopping Center Makado is op loopafstand met onder andere een supermarkt, postkantoor, drogisterij, een snackbar en natuurlijk de warme bakker. Openbaar vervoer is hier fantastisch, het treinstation is op loopafstand en brengt men in no-time naar bijvoorbeeld Amsterdam Sloterdijk, Zaanstad of de andere kant op naar Hoorn. Met de bus kan natuurlijk ook, binnen 40 minuten staat men op Amsterdam Centraal.

Entree complex: afgesloten entree met belplateau en intercom, aparte ruimte voor de postbussen, centrale met twee liften en appartement van de huismeester, gezamenlijke afgesloten fietsen-/scooter-/motorstalling, gezamenlijke wasruimte met wasmachines en drogers.

De tweede verdieping: netjes onderhouden overloop met toegang tot het appartement en separate berging. De entree van het appartement is voorzien van een nette kledingkast en geeft toegang tot de badkamer. De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel en een ligbad (met douche). De woonkamer ligt op het oosten en is ruim genoeg voor een eethoek en een goede zitruimte. Tevens heeft de woonkamer een leuk uitzicht over de woningen en een stukje groen achter het complex. De open keuken is voorzien van onder andere wasmachineaansluitingen, ruimte voor een breed kookstel en genoeg werk- en opbergruimte. Net zoals de woonkamer is de slaapkamer ook gelegen op het oosten en is ruim genoeg voor een tweepersoonsbed. Op dezelfde verdieping is er een privé berging.

De VvE De Boeier is een actieve vereniging en dat is ook wel te zien aan het onderhoud van het gebouw. Naast het groot onderhoud draagt de VvE ook zorg van het dagelijks onderhoud zoals het schoonhouden en het vervangen van verlichting van de algemene ruimten en de opstalverzekering van het gebouw. In de servicekosten zijn ook de verwarming het water en gas begrepen.

Bijzonderheden van het complex:
• Actieve huismeester aanwezig
• Centrale fietsen/scooterberging
• Centrale was- en wasdroger ruimte
• Keurige entree met twee liftinstallaties
• Zeer goed bereikbaar met openbaar vervoer
• Servicekosten € 210,- per maand inclusief verwarming, (warm) water, gas en opstalverzekering.

Features

Transfer

Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Apartment
Construction type
Existing property
Year of construction
1971
Roof covering
flat roof
Roof material
bituminous roofing

Surface Area and Volume

Usage area Living
43 m²
External storage space
3 m²
Gross volume
137 m³

Layout

Total number of rooms
2
Number of bedrooms
1
Number of bathrooms
1
Facilities bathroom
Bathtub, Toilet, Washbasin
Facilities
lift, TV cable

Energy

Heating type
block central heating, full under-floor heating
Hot water
central facility

Land registry details

Municipality
Purmerend
Section
D
Index number
23
Lot
4686
Ownership structure
Full ownership
Location
In a residential neighbourhood

Parking

Type of parking
Public parking

Photos