previous | next
purchased

Eemsstraat 13 B Amsterdam

Asking price € 625.000 k.k.

This apartment is purchased

Description

Heerlijk licht dubbel bovenhuis van 100 m² met fraai dakterras van maar liefst 22 m². De woning is gelegen in een rustige straat in de Rivierenbuurt, heeft een eigen entree vanaf de eerste verdieping en is ruim van opzet. De woning is in 2013 geheel gerenoveerd, o.a.; nieuwe keuken, sanitair, aanleg dakterras, nieuwe vloeren etc.. LIGGING De Eemsstraat is gelegen in de gewilde Rivierenbuurt. In de...

Features

Type of house/apartment
Apartment/apartment block
Construction type
Existing property
Status
purchased
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement
Service costs
€   55 p/m
Year of construction
1931-1944
Location
On a quiet road, In a residential neighbourhood

Description

Heerlijk licht dubbel bovenhuis van 100 m² met fraai dakterras van maar liefst 22 m². De woning is gelegen in een rustige straat in de Rivierenbuurt, heeft een eigen entree vanaf de eerste verdieping en is ruim van opzet. De woning is in 2013 geheel gerenoveerd, o.a.; nieuwe keuken, sanitair, aanleg dakterras, nieuwe vloeren etc..

LIGGING
De Eemsstraat is gelegen in de gewilde Rivierenbuurt. In de directe nabijheid bevinden zich gezellige restaurantjes en leuke winkels (o.a. de Rijnstraat en de Maasstraat). Het Martin Luther Kingpark ligt op loopafstand en ook het centrum van Amsterdam is goed en snel te bereiken. Gunstig gelegen ten opzichte van openbaar vervoer, NS station Amsterdam Amstel en Amsterdam RAI. Ook ten opzichte van uitvalswegen is de woning zeer gunstig gelegen, binnen enkele minuten bent u op de A1, A2 of A10. Op dit moment is er hier geen wachttijd voor een parkeervergunning.

INDELING
Entree via een goed onderhouden trappenhuis met op de eerste verdieping de eigen entree.

Ruime hal met apart toilet op de tweede verdieping. Lichte woonkamer met erker aan de voorzijde en een riante woonkeuken, welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur, aan de achterzijde. Het balkon, welke over de volledige breedte is gelegen, is middels openslaande deuren te bereiken. Tevens bevindt zich aan de rustige straatzijde nog een goed formaat werk-/slaapkamer.

Middels een trap vanuit de hal bereikt men de derde verdieping. Via de overloop op de derde verdieping is het net aangelegde dakterras (22 m²) aan de achterzijde te bereiken. De twee goed bemeten slaapkamers liggen aan de voorzijde. De moderne badkamer beschikt over een ligbad, inloopdouche, een toilet en een dubbele wastafel de overloop bevindt de cv-installatie.

BIJZONDERHEDEN
- Goede lay-out;
- Geheel gerenoveerd in 2013;
- Gelegen op erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam, de jaarlijkse canon bedraagt €653,28 en wordt jaarlijks geindexeerd;
- Heerlijk dakterras van 22 m²;
- Gelegen in een rustige straat;
- Woonoppervlak: 100 m² (NEN2580);
- Parkeervergunning direct verkrijgbaar;
- Kleinschalige VvE met 3 leden. De maandelijkse servicekosten bedragen €55,--.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door De Graaf & Groot Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper verklaart in gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft
omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

NEN clausule:
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Features

Transfer

Service costs
€   55 p/m
Status
purchased
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Apartment/apartment block
Construction type
Existing property
Year of construction
1931-1944
Roof covering
flat roof
Roof material
bituminous roofing

Surface Area and Volume

Usage area Living
100 m²
Other indoor space
1 m²
Building-related outside
27 m²
Gross volume
320 m³

Layout

Total number of rooms
4
Number of bedrooms
3
Number of bathrooms
1
Facilities bathroom
Bathtub, Toilet, Shower, Double washbasin
Facilities
TV cable

Energy

Heating type
boiler
Hot water
boiler
Type boiler
Remeha
Boiler year
2013
Property boiler
Freehold property

Land registry details

Municipality
Amsterdam
Section
V
Index number
5
Lot
11238
Ownership structure
Leasehold
Location
On a quiet road, In a residential neighbourhood

Parking

Type of parking
Public parking

Photos