previous | next
purchased

Parnassusweg 20 II Amsterdam

Asking price € 675.000 k.k.

This apartment is purchased

Description

PARNASSUSWEG 20-II, 1076 AP AMSTERDAM Wonen op een toplocatie, nabij de Zuidas en het Olympiaplein? Hierbij bieden wij u aan, dit sfeervolle en lichte 4-kamerappartement met een woonoppervlak van 105m² met aan de achterzijde een heerlijk zonnig balkon op het westen. Bereikbaarheid: De bereikbaarheid van dit complex is zeer goed. De ringweg A10, A2, A4 en A9 zijn binnen enkele minuten bereikbaar....

Features

Type of house/apartment
Apartment/apartment block
Construction type
Existing property
Status
purchased
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement
Year of construction
1931
Location
Unobstructed views

Description

PARNASSUSWEG 20-II, 1076 AP AMSTERDAM

Wonen op een toplocatie, nabij de Zuidas en het Olympiaplein? Hierbij bieden wij u aan, dit sfeervolle en lichte 4-kamerappartement met een woonoppervlak van 105m² met aan de achterzijde een heerlijk zonnig balkon op het westen.

Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid van dit complex is zeer goed. De ringweg A10, A2, A4 en A9 zijn binnen enkele minuten bereikbaar. Ten opzichte van de verbindingen met het openbaar vervoer ligt de woning zeer centraal. Station Zuid is vlakbij gelegen; op dit station komen diverse tram-, bus- en metrolijnen, maar ook de trein. Op loopafstand bevindt zich het Olympiaplein, de Beethovenstraat en de Stadionweg waar diverse winkels en eetgelegenheden zijn. Voor recreatie kunt u terecht in het Beatrixpark.

Indeling:
Entree, ruime hal die toegang geeft tot alle vertrekken. Aan de achterzijde is er de ruime en industriële woonkeuken met diverse apparatuur zoals een vaatwasser, 5-pits gasfornuis met oven. Ook aan de achterzijde bevinden zich twee slaapkamers, waarvan één de master bedroom. Via zowel de woonkeuken als de master bedroom is er toegang tot het zonnige balkon. De moderne badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, toilet en een inloopdouche. Over de breedte van het appartement is er aan de voorzijde de woonkamer en de eetkamer. Dankzijde twee erkers kijkt u uit over de Parnassusweg. In de hal bevindt zich een ruime berging met o.a. de aansluiting(en) voor de wasmachine en droger.

Parnassusweg
Berg in Griekenland, in de Griekse mythologie de verblijfplaats van Apollo en de muzen. Tegenwoordig figuurlijk gebruikt: het rijk van de dichtkunst.
(Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht, oppervlakte van 105m² (NEN-2580 meetrapport aanwezig)
- Erfpachtcanon bedraagt € 1.329,51 per jaar, tijdvak tot 31-03-2055, AB 2000
- Maandelijkse servicekosten bedragen € 280,58 (dit is inclusief € 100,- voorschot stookkosten)
- Gedeeltelijk voorzien van dubbel glas
- Actieve en gezonde VvE, nummer 12 t/m 22
- Het betreft een gemeentelijk monument
- Bouwjaar 1931
- Oplevering in overleg
- Parkeren via vergunningsstelsel (bron: Gemeente Amsterdam)

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Features

Transfer

Status
purchased
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Apartment/apartment block
Construction type
Existing property
Year of construction
1931
Roof covering
combination roof
Roof material
roof tiles, bituminous roofing

Surface Area and Volume

Usage area Living
105 m²
Other indoor space
1 m²
Building-related outside
3 m²
Gross volume
363 m³

Layout

Total number of rooms
4
Number of bedrooms
2
Number of bathrooms
1
Facilities bathroom
Toilet, Shower, Double washbasin
Facilities
TV cable

Energy

insulation
part double-glazed
Heating type
block central heating

Land registry details

Municipality
Amsterdam
Section
AB
Index number
A21
Lot
2362
Ownership structure
Leasehold property
Location
Unobstructed views

Parking

Type of parking
Paid parking

Photos