previous | next

Dorpsstraat 139 JISP

Asking price € 895.000 k.k.

Description

Prachtige woonboerderij van potentieel ruim 400 m² aan open vaarwater op maar liefst 12.010 m² eigen grond. De boerderij met een eigen achterliggend weiland staat net buiten het dorp in een prachtig Hollands natuurgebied en heeft over water en weilanden uitzicht op Amsterdam. U zoekt rust, ruimte en vrijheid? Deze woonboerderij heeft het. Het eigen weiland grenst aan open vaar- en zwemwater voor de...

Features

Type of house/apartment
Detached house
Construction type
Existing property
Status
available
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement
Year of construction
1914
Location
By a waterway, Waterside, Rural setting, Freestanding

Description

Prachtige woonboerderij van potentieel ruim 400 m² aan open vaarwater op maar liefst 12.010 m² eigen grond. De boerderij met een eigen achterliggend weiland staat net buiten het dorp in een prachtig Hollands natuurgebied en heeft over water en weilanden uitzicht op Amsterdam. U zoekt rust, ruimte en vrijheid? Deze woonboerderij heeft het.

Het eigen weiland grenst aan open vaar- en zwemwater voor de mooiste vaartochten door het prachtige polderlandschap. Een oase van vrijheid, rust en natuur.

De ligging, midden in natuurgebied Wormer- en Jisperveld, met honderden weilandjes omgeven door ruisende rietkragen en smalle slootjes, weidevogels en grazende koeien, nodigt uit voor wandelingen en fietstochten, voor vaar- en schaatstochten. Jisp is een fijne plek om te wonen, om op te groeien. Het dorp heeft een basisschool, peuteropvang, voorschoolse opvang en buitenschoolse opvang. Er staat een kerkje waar ook concerten, vergaderingen, lezingen en andere activiteiten plaatsvinden. Jisp heeft een goed restaurant, 'De Lepelaar', en op nog geen 15 minuten fietsen is gevestigd fameus Restaurant Mario in Neck. In Wormer, op 5 km afstand zijn supermarkten, een winkelcentrum en een gezellige weekmarkt op vrijdag. Het is nauwelijks 20 minuten autorijden naar Amsterdam. Buslijn 121 stopt vlakbij en rijdt van Purmerend via Neck, Jisp en Wormer naar Wormerveer Station NS. En weer terug.

Indeling terrein:
Het terrein is vanuit de woning gezien gericht naar het noordoosten. Het “schiereiland” is gedeeld met de buren aan de rechter zijde. Vanaf de Dorpsstraat is de woning te zien. Achter de woning liggen er een 3-tal schuren welke binnenin opgedeeld zijn en voorheen gebruikt werden voor agrarische doeleinden. Het overgrote deel van het perceel is thans in gebruikt voor de schapen.

Indeling woning:
Begane grond: de officiële entree geeft direct toegang tot de woonkamer, slaapkamer en de eerste verdieping. Verder bevinden zich op de eerste verdieping de keuken, bijkeuken met separaat toilet en de wasmachine aansluitingen, de badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel, de achter entree met cv-installatie, een zeer ruime hal, toegang tot de stal en hooizolder. Vanaf buiten is er ook nog een zeer ruime garage te bereiken.

Eerste verdieping: de overloop met toegang tot twee slaapkamers, beide aan de voorzijde van de woning. De slaapkamer aan de westkant is voorzien van een separaat toilet met wastafel.

Het bijzondere van deze woning is dat achter de slaapkamers zich de hooizolder bevindt. De mogelijkheid om de muren door te trekken naar deze ruimte is zeer aantrekkelijk

Bijzonderheden:
• Oppervlakte wonen: 168 m² (o.b.v. NEN2580) + 258,9 m² overige inpandige ruimte
• Oppervlakte perceel: 12.010 m²
• Bestemming agrarisch
• Verkoper is geen bewoner geweest
• Ouderdoms- en asbestclausules zijn van toepassing

LET OP:
Dit object heeft als bestemming "Agrarisch met waarden". Dit houdt in dat de woning alleen beschikbaar is ten behoeve van de agrarische bedrijfsvoering. Voor dit object zullen geldverstrekkers men géén hypotheek geven. De aanvraag tot het wijzigen van de bestemming naar wonen is reeds opgestart.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Features

Transfer

Status
available
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Detached house
Construction type
Existing property
Year of construction
1914
Roof covering
tented roof
Roof material
roof tiles

Surface Area and Volume

Usage area Living
427 m²
External storage space
400 m²
Gross volume
1.747 m³
Lot size
12.010 m²

Layout

Total number of rooms
5
Number of bedrooms
3
Number of bathrooms
1

Energy

Heating type
boiler
Hot water
boiler
Type boiler
ATAG
Boiler year
2019
Property boiler
Freehold property

Land registry details

Municipality
Jisp
Section
H
Lot
583
Surface area
12010 m²
Ownership structure
Full ownership

Outside Area

Location
By a waterway, Waterside, Rural setting, Freestanding
Garden type
Garden around
Accessible via back
no

Garage

Type of garage
Indoor
Capacity
1

Parking

Type of parking
op eigen terrein, Public parking

Photos