previous | next
purchased

Geuzenkade 58 - 3 Amsterdam

Asking price € 345.000 k.k.

This apartment is purchased

Description

*****English text below***** Gelegen aan de Geuzenkade in Amsterdam West een drie kamer appartement met balkon en berging in de onderbouw. Uitzicht op de grote binnentuin aan de achterzijde met aan de voorzijde een parkje en vrij zicht over de Kostverlorenkade. Het appartement maakt deel uit van een complex dat is gebouwd in 1932 en het VVE beheer is uitbesteed aan een professionele partij. De...

Features

Type of house/apartment
Apartment/apartment block
Construction type
Existing property
Status
purchased
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement
Year of construction
1932
Location
By a park, On a quiet road, Waterside, Unobstructed views

Description

*****English text below*****

Gelegen aan de Geuzenkade in Amsterdam West een drie kamer appartement met balkon en berging in de onderbouw. Uitzicht op de grote binnentuin aan de achterzijde met aan de voorzijde een parkje en vrij zicht over de Kostverlorenkade. Het appartement maakt deel uit van een complex dat is gebouwd in 1932 en het VVE beheer is uitbesteed aan een professionele partij. De woning is in goede staat en heeft een laminaat vloer over het geheel.

Locatie
Dit gedeelte van de Baarsjes staat ook bekend als de Geuzenbuurt, grenzend aan Oud West en de Jordaan. De Wiegbrug over en je bent met een paar minuten in het centrum, de tramhalte op loopafstand voor goed openbaar vervoer maar ook de uitvalswegen zijn goed bereikbaar. Amsterdam West heeft heel veel te bieden, alles wat Amsterdam leuk maakt in de buurt maar toch kan de Geuzenkade worden getypeerd als een rustige locatie met centrale ligging.

Indeling
Gezamenlijke voordeur, trap naar derde en tevens bovenste verdieping. Toegang tot de woning, hal met aan de achterzijde een dichte keuken, volledig ingericht en voorzien van alle gemakken. Naastgelegen de (hoofd) slaapkamer van goed formaat, beide geven toegang tot het balkon over de gehele breedte (W) met uitzicht op de gemeenschappelijke binnentuin. De badkamer is in het midden van de woning gesitueerd en voorzien van een douche, wastafel en toilet. Vanuit de woonkamer aan de voorzijde heb je heel fijn uitzicht over het parkje en het water van de Kostverlorenkade. De tweede (slaap)kamer is bereikbaar vanuit de woonkamer en tevens aan de voorzijde gelegen.

Bijzonderheden
-Erfpacht tijdvak 2068 jaarlijkse canon eu 270 p/j
-Aanvraag overstap en indicatie ter inzage
-Professioneel beheerde VVE, bijdrage eu 103 p/m
-WOZ 2019 eu 360.000
-CV HR ECO 2017
-Energielabel D
-Dubbel glas
-Gemeenschappelijke binnentuin
-Roerende goederen ter overname conform lijst van zaken
-Oplevering in overleg, kan snel

**** English text *****

Located in Amsterdam West on the Geuzenkade a 2 bed apartment with balcony and private storage in the basement. Overlooking a large communal garden at the back and a park and waterview at the front, lovely green surroundings. The apartment is part of a complex built in 1932 and the House Owners Association is professionally managed. The home is in good condition and has laminated flooring.

Location
This part of Amsterdam west is called the Baarsjes and this particular area the Geuzenbuurt. Minutes bike ride from the city centre and the Jordaan and a tramlinestop on walking distance for good public transport. Amsterdam West has lots to offer and all amenities the city has to offer nearby The Geuzenkade can be classified as a quiet but central location.

Lay out
Communal entrance, stairs to third and top floor. Access to the home, hall with kitchen at the back. Fully equipped with all appliances and space for the washing machine. Adjoining the good sized master bedroom, both give access to the balcony (W) over the full width and overlooking the communal garden. The bathroom is situated in the center with shower, sink and toilet. The livingroom at the front has a nice view over the park and Kostverlorenvaart, as does the second (bed)room which is accessable from the living.

Details
-Leasehold period until 2068, yearly lease eu 270
-Application and indication fixing leasehold available
-Proffessionally managed HOA, contribution eu 103 p/m
-WOZ value eu 360.000
-CH HR ECO 2017
-Energy label D
-Double glazing
-Communal garden
-Moveable items as per list of items
-Delivery in consultation, readily available

Features

Transfer

Status
purchased
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Apartment/apartment block
Construction type
Existing property
Year of construction
1932
Roof covering
flat roof

Surface Area and Volume

Usage area Living
49 m²
Building-related outside
5 m²
External storage space
3 m²
Gross volume
164 m³

Layout

Total number of rooms
3
Number of bedrooms
2

Energy

Heating type
boiler
Hot water
boiler
Type boiler
HR ECO
Boiler year
2017
Property boiler
Freehold property

Land registry details

Municipality
Sloten Noord-Holland
Section
L
Index number
34
Lot
3120
Ownership structure
Leasehold property
Location
By a park, On a quiet road, Waterside, Unobstructed views

Photos