previous | next
sold

H. Cleyndertweg 427 AMSTERDAM

Amount € 37.500 k.k.

This apartment is sold

Description

Gunstig gelegen garagebox te koop aangeboden. De garagebox heeft lengte van 5,54 en is 2,90 breed. Comfortabel parkeren dus. De garagebox is voorzien van elektra- en wateraansluiting. de deur opent elektrisch. De maandelijkse servicekosten bedragen € 23,92 De H. Cleyndertweg ligt op 5 minuten lopen van metrostation Noord (Noord/Zuidlijn en goede busverbindingen door de hele regio) en winkelcentrum...

Features

Type of property
Parking
Construction type
Existing property
Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Description

Gunstig gelegen garagebox te koop aangeboden. De garagebox heeft lengte van 5,54 en is 2,90 breed. Comfortabel parkeren dus. De garagebox is voorzien van elektra- en wateraansluiting. de deur opent elektrisch.

De maandelijkse servicekosten bedragen € 23,92

De H. Cleyndertweg ligt op 5 minuten lopen van metrostation Noord (Noord/Zuidlijn en goede busverbindingen door de hele regio) en winkelcentrum Boven 't IJ. Met metrolijn 52 bent u in 5 minuten in het centrum van Amsterdam en in 15 min op de Zuidas. De verjonging is in deze buurt vol aan de gang. Dit komt onder andere door de komst van deze moderne metrolijn, een nieuwe bioscoop en alle nieuwbouw in de omgeving. Er zijn veel winkels, supermarkten en leuke horecagelegenheden op loopafstand. Leuke hotspots zoals de NDSM-werf; waar veel markten festivals worden gehouden, Noorderlicht, Loetje aan 't IJ en Pllek, zijn op de fiets binnen een mum van tijd te bereiken. Ook uitvalswegen zoals de A10, A8 en A5 zijn snel te bereiken en parkeren kan voor de deur.

Features

Transfer

Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Construction type
Existing property

Surface Area and Volume

Energy

Land registry details

Municipality
Amsterdam
Section
AL
Index number
104
Lot
3615
Ownership structure
Leasehold property

Garage

Facilities
voorzien van elektra, voorzien van water, met elektrische deur

Photos