previous | next
sold

Jan Bernardusstraat 18 III- L Amsterdam

Asking price € 275.000 k.k.

This apartment is sold

Description

Dit appartement maakt onderdeel uit van een prachtig oud pand in de Jan Bernardusstraat in de populaire Weesperzijdebuurt, tussen de Amstel en de Wibautstraat. Een geweldige locatie aan de rand van het centrum en op loopafstand van De Pijp, Theater Carré en het Amstel Hotel. Om de hoek zijn diverse restaurants zoals de Ysbreeker, Hesp, Loetje, het Volkshotel, Restaurant C en Amstelhaven. De...

Features

Type of house/apartment
Apartment
Construction type
Existing property
Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement
Year of construction
1907
Location
On a quiet road
Energy rating
Klasse B

Description

Dit appartement maakt onderdeel uit van een prachtig oud pand in de Jan Bernardusstraat in de populaire Weesperzijdebuurt, tussen de Amstel en de Wibautstraat. Een geweldige locatie aan de rand van het centrum en op loopafstand van De Pijp, Theater Carré en het Amstel Hotel. Om de hoek zijn diverse restaurants zoals de Ysbreeker, Hesp, Loetje, het Volkshotel, Restaurant C en Amstelhaven. De Weesperzijde is in de zomer dé plek waar je heerlijk kunt relaxen aan het water. De locatie is fantastisch voor hardlopers en fietsers met de Amstel om de hoek. Uitvalswegen zoals de ringwegen A10, A1 en A2 zijn vlakbij. De stations Wibautstraat en Amstel zijn op loopafstand.

For English translation, see below!

Indeling:
Keurig onderhouden gezamenlijk trappenhuis, entree naar het appartement op de derde verdieping. De woonkamer is aan de voorzijde gelegen. De open keuken bevindt zich in het midden van de woning en is voorzien van een 4-pits gasfornuis, koelkast, combi oven-magnetron. De slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en biedt toegang tot het balkon gelegen op het zuidoosten. De ruime badkamer is voorzien van douche, toilet, wastafel en wasmachineaansluiting.

Bijzonderheden:
• Licht appartement van 29,48m² (NEN2580) op een fantastische locatie nabij de Amstel
• Mooie afwerking met glad gestuukte wanden en een nette laminaatvloer
• De maandelijkse servicekosten voor de VVE bedragen €64,46 per maand
• De woning is gelegen op eigen grond

_____________________________________

The apartment is part of a beautiful old building in the Jan Bernardusstraat in the popular Weesperzijde neighborhood, between the Amstel and the Wibautstraat. A great location on the edge of the center and within walking distance of De Pijp, Carré theater and the Amstel Hotel. Around the corner are various restaurants such as the Ysbreeker, Hesp, Loetje, the Volkshotel, Restaurant C and Amstelhaven. The Weesperzijde is in summer the place where you can relax by the water. The location is fantastic for runners and cyclists with the Amstel around the corner. Exit roads such as the A10, A1 and A2 ring roads are nearby. The stations Wibautstraat and Amstel are within walking distance.

Layout:
Neatly maintained joint stairwell, entrance to the apartment on the third floor. The living room is located at the front. The open kitchen is in the middle of the house and is equipped with a 4-burner gas stove, fridge, combi oven-microwave. The bedroom is located at the rear and offers access to the balcony located on the South East. The spacious bathroom has a shower, toilet, sink and washing machine connection.

Particularities:
• Bright apartment of 29,48m² (NEN2580) in a fantastic location near the Amstel
• Beautiful finish with smooth plastered walls and a neat laminate floor
• The monthly service costs for the VVE are €64,46 per month
• The property is located on own ground

Features

Transfer

Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Apartment
Construction type
Existing property
Year of construction
1907

Surface Area and Volume

Usage area Living
29 m²
Building-related outside
2 m²
Gross volume
94 m³

Layout

Total number of rooms
2
Number of bedrooms
1
Number of bathrooms
1
Facilities bathroom
Toilet, Shower, wasmachineaansluiting
Facilities
TV cable

Energy

Energy rating
Klasse B
Heating type
boiler
Hot water
boiler

Land registry details

Municipality
Amsterdam
Section
W
Index number
23
Lot
8774
Ownership structure
Full ownership
Location
On a quiet road

Parking

Type of parking
Paid parking

Photos