previous | next
purchased

Jan Pieter Heijestraat 62 - B Amsterdam

Asking price € 395.000 k.k.

This apartment is purchased

Description

* Let op voorrangsregeling sociale huurders van Alliantie * Midden in Oud West op de gezellige JP Heijestraat bieden wij dit leuke 3-kamer hoekappartement met balkon langs gehele appartement aan, met moderne badkamer en moderne keuken met apparatuur en voorzien van een nette laminaatvloer. Gelegen op de hoek met de Kinkerstraat, dus alle voorzieningen in de straat en om de hoek, als winkels, cafe's...

Features

Type of house/apartment
Apartment/apartment block
Construction type
Existing property
Status
purchased
Accepting (an offer or contract)
Immediately
Year of construction
1987
Location
By a busy road, In a residential neighbourhood

Description

* Let op voorrangsregeling sociale huurders van Alliantie *

Midden in Oud West op de gezellige JP Heijestraat bieden wij dit leuke 3-kamer hoekappartement met balkon langs gehele appartement aan, met moderne badkamer en moderne keuken met apparatuur en voorzien van een nette laminaatvloer. Gelegen op de hoek met de Kinkerstraat, dus alle voorzieningen in de straat en om de hoek, als winkels, cafe's en restaurants. Verder zijn De Hallen, De Ten Kate markt en het Vondelpark op loopafstand. Openbaar vervoer is voor de deur.

Indeling, entree, trap naar 1e etage: entree woning, hal van waaruit alle vertrekken toegankelijk zijn. Badkamer rechts met douche, wastafelmeubel en wasmachine aansluiting, daarna woonkeuken voorzien van inbouwapparatuur en deur naar het balkon. Verder in de gang een separaat toilet, bergkast, een ruime slaapkamer (JP heijestraatzijde), de lichte hoek-woonkamer met veel ramen, en aan de Kinkerstraat zijde een 2e goede slaapkamer. Vanuit de slaapkamers en woonkamer ook toegang tot het ruime langs de hele woning gelegen balkon.
In de onderbouw is nog een berging van circa 3,5 m2.


BIJZONDERHEDEN
- 71,1m2 NEN ingemeten
- eigen berging in de onderbouw
- Professioneel beheerde VVE door Alliantie VVE Diensten
- Servicekosten 2019 : ca 143 voor woning en berging per maand
- Erfpacht afgekocht tot 1-11-2037
- Projectnotaris Loyens en Loeff
- Het betreft een voormalige huurwoning, ouderdomsclausule is van toepassing, en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode)
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of instaleer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Features

Transfer

Status
purchased
Accepting (an offer or contract)
Immediately

Construction

Type of house/apartment
Apartment/apartment block
Construction type
Existing property
Year of construction
1987
Roof covering
flat roof

Surface Area and Volume

Usage area Living
71 m²
Building-related outside
28 m²
External storage space
4 m²
Gross volume
225 m³

Layout

Total number of rooms
3
Number of bedrooms
2
Number of bathrooms
1
Facilities bathroom
Shower, wastafelmeubel, wasmachineaansluiting
Facilities
TV cable

Energy

insulation
double glazing
Heating type
boiler
Hot water
boiler
Type boiler
Intergas
Boiler year
2003
Property boiler
Freehold property

Land registry details

Municipality
Amsterdam
Section
T
Index number
6
Lot
5904
Ownership structure
Leasehold property
Location
By a busy road, In a residential neighbourhood

Parking

Type of parking
Public parking

Photos