previous | next
purchased

Jan Vrijmanstraat 271 Amsterdam

Asking price € 400.000 k.k.

This apartment is purchased

Description

----- Om ongerustheid bij bezoekers van woningen te voorkomen, bezichtigen we tot nader bericht zoveel mogelijk 1 op 1. U kunt dus met een gerust hart komen kijken bij onze woningen. ----- Zeer goed onderhouden (in 2016 deels gerenoveerd) en heerlijk licht 3-kamer appartement van circa 89m2 met zonnig balkon, een fraai uitzicht op de onder architectuur gebouwde woningen van de Jan Vrijmanstraat,...

Features

Type of house/apartment
Apartment/apartment block
Construction type
Existing property
Status
purchased
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement
Year of construction
2009
Location
On a quiet road, In a residential neighbourhood

Description

-----
Om ongerustheid bij bezoekers van woningen te voorkomen, bezichtigen we tot nader bericht zoveel mogelijk 1 op 1.
U kunt dus met een gerust hart komen kijken bij onze woningen.
-----
Zeer goed onderhouden (in 2016 deels gerenoveerd) en heerlijk licht 3-kamer appartement van circa 89m2 met zonnig balkon, een fraai uitzicht op de onder architectuur gebouwde woningen van de Jan Vrijmanstraat, met een gezamenlijke binnentuin aan het water met steiger én een eigen parkeerplaats.

De woning is gelegen op de derde etage van een kleinschalig complex dat beschikt over een unieke gemeenschappelijke tuin aan het water van de Groene Tunnel met aanlegsteiger/zwemsteiger. Het is een heerlijke plek om te genieten van de zon en het water en het is erg leuk voor (klein)kinderen met een trampoline, schommel en zelfs een pizza-oven. In de uitstekend onderhouden tuin worden door de actieve VvE regelmatig activiteiten georganiseerd voor de bewoners.

Geïnteresseerd in dit appartement? Bel ons voor een afspraak.

Indeling:
Het appartement is smaakvol afgewerkt en beschikt over een ruime, lichte woonkamer met open keuken met daarnaast een handige een grote inloop berging. Vanuit de woonkamer toegang tot het balkon op het zuidwesten met veel privacy en zon in de vroege middag tot en met zonsondergang. De nette keuken is voorzien van diverse inbouw apparatuur, de vaatwasser is zeer recent vervangen.

De woning beschikt over twee slaapkamers, waarvan de master bedroom met een diepe inbouwkast voorzien van een sauna. Ruime en moderne badkamer met inloopdouche, dubbel wastafel meubel waar de wasmachine netjes in is weggewerkt. Tevens beschikt de woning over een vernieuwd separaat toilet in de hal.

Er is een eigen parkeerplaats op het afgesloten terrein én een eigen berging van 5m2 in de onderbouw. De woning maakt deel uit van een gezonde en professioneel beheerde VvE. Servicekosten € 170,- p/m inclusief parkeerplaats. De gemeentelijke erfpacht is afgekocht tot 2057.

Omgeving:
De woning is gelegen in éen van de meest populaire straten van IJburg, nabij het Diemerpark, de jachthaven en ook het nieuwe stadstrand is snel bereikbaar. Weg van de drukte van de IJburglaan, maar wel dichtbij alle voorzieningen van IJburg.

In de directe omgeving zijn scholen (zowel basis- als voortgezet onderwijs), sportclubs en leuke ambachtelijke winkeltjes gelegen. Lekker uit eten gaan kan bijvoorbeeld bij één van de restaurants rondom de haven van IJburg, die op loopafstand ligt.

De omgeving kenmerkt zich door de ruime opzet, weinig hoge gebouwen en veel rust. In de nabije omgeving zijn tal van voorzieningen zoals de winkeltjes op de Pampuslaan. Op loopafstand vind je tramlijn 26 die je in een kwartier naar het Centraal station brengt. Ook dichtbij is de 'uitgang' aan de achterzijde van IJburg met aansluiting op de A1/A2/A9/A10 en daarnaast de IJburglaan die leidt naar de A10 en het centrum van de stad. Het complext ligt onder andere nabij het IJburg Medisch Centrum, diverse sportclubs en verschillende parken, waaronder het Diemerpark met een eigen strandje.

Bijzonderheden:
- Gelegen in een gewild gedeelte van IJburg met voornamelijk laagbouw;
- Licht appartement met riant balkon op het zuid-westen;
- Unieke gezamenlijke binnentuin aan het water met mogelijkheid om een bootje aan te leggen;
- Erfpacht afgekocht tot en met 2057, gunstig af te kopen (vanaf 2057 slechts € 445 per jaar);
- Voorzien van luxe op afstand bedienbare houten lamellen/jaloezieën en rolgordijn;
- Eigen parkeerplaats in vraagprijs inbegrepen;
- Badkamer en toilet gerenoveerd in 2016
- Badkamer, keuken en toilet met verlaagde plafonds i.c.m. inbouwspots;
- Ruime berging in de onderbouw;
- WOZ waarde € 446.000;
- Meetrapport aanwezig.


***
De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.

Features

Transfer

Status
purchased
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Apartment/apartment block
Construction type
Existing property
Year of construction
2009
Roof covering
flat roof
Roof material
bituminous roofing

Surface Area and Volume

Usage area Living
89 m²
Building-related outside
8 m²
External storage space
5 m²
Gross volume
290 m³

Layout

Total number of rooms
3
Number of bedrooms
2
Number of bathrooms
1
Facilities bathroom
Double washbasin, Washbasin furniture, shower, wasmachineaansluiting
Facilities
fibre optic cable, elevator, mechanical ventilation system, Sauna, TV cable

Energy

insulation
fully insulated
Heating type
district heating
Hot water
district heating

Land registry details

Municipality
Amsterdam
Section
AU
Index number
24
Lot
1488
Ownership structure
Leasehold property
 
 
Municipality
Amsterdam
Section
AU
Index number
73
Lot
1488
Ownership structure
Leasehold property
Location
On a quiet road, In a residential neighbourhood

Garage

Type of garage
Parking space

Photos