previous | next
sold

Jisperveldstraat 379 AMSTERDAM

Asking price € 250.000 k.k.

This apartment is sold

Description

Te koop Vier-kamer appartement van ca. 84 m² In het populaire Amsterdam-Noord! Op loopafstand van de Noord-Zuidlijn! De woning heeft een fantastisch wijds uitzicht over het groen en is gelegen aan de rand van Amsterdam-Noord. Je kan hier meteen beginnen met renoveren en de woning helemaal naar eigen inzicht en smaak inrichten. Omgeving Het appartement is heel goed gelegen ten opzichte van...

Features

Type of house/apartment
Apartment/apartment block
Construction type
Existing property
Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement
Year of construction
1968
Location
On a quiet road, Freestanding , Unobstructed views
Energy rating
Klasse D

Description

Te koop
Vier-kamer appartement van ca. 84 m² In het populaire Amsterdam-Noord! Op loopafstand van de Noord-Zuidlijn! De woning heeft een fantastisch wijds uitzicht over het groen en is gelegen aan de rand van Amsterdam-Noord. Je kan hier meteen beginnen met renoveren en de woning helemaal naar eigen inzicht en smaak inrichten.

Omgeving
Het appartement is heel goed gelegen ten opzichte van verschillende voorzieningen in omgeving. Voor je dagelijkse boodschappen kan je naar het Winkelcentrum Waterlandplein of lekker winkelen in het winkelcentrum Boven 't Y en te voet naar de nieuwe bioscoop. In de directe omgeving zijn ook verschillen de horeca gelegenheden zoals de Adam toren, de Tolhuistuin, Loetje en nog een hoeveelheid aan leuke hippe tentjes. Voor cultuur kan je naar het filmmuseum EYE , de Tolhuistuin en concertzaal Paradiso-noord. Verder zijn er veel verschillende evenementen op het voormalige NDSM terrein. Met de auto ben je binnen enkele minuten op de ring A10. Voor de deur kan je gratis parkeren zonder vergunning, wat een luxe! Je woont hier om de hoek van het recreatiegebied 't Twiske, dit natuurgebied heeft diverse recreatieve mogelijkheden zoals : fietsen, wandelen, Hardlopen of een lekker stukje varen. De authentieke dorpjes ten noorden Amsterdam zoals Durgerdam, Zunderdorp en Ransdorp liggen letterlijk om de hoek.

Indeling
Begane grond: gemeenschappelijke entree met bellentableau, lift en trappenhuis. Met de lift ga je naar de negende verdieping waar naast de lift de brievenbuskasten zijn.
Negende verdieping: aan het eind van de galerij is de entree van deze dit hoekappartement, hal met toegang naar het toilet en de meterkast. Ruime woonkamer met toegang naar het balkon gelegen op het zuid/westen. Het balkon ligt over de hele breedte van de woning, je kunt er makkelijk een leuk bankje met een tafeltje kwijt voor de zomeravonden. Dichte keuken met eenvoudig keukenblok en een vaste voorraadkast. Badkamer met douche en een wastafel. Drie grote slaapkamers. De woning is voorzien van dubbele beglazing en blokverwarming.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte van 85 m2. (NEN 2580 gemeten, meetrapport aanwezig)
- Hoek appartement aan het eind van de galerij
- Eigen individuele (fietsen) berging van 5 m2 op de begane grond.
- Balkon van 5 m2 gelegen op het zonnige zuid/westen.
- 3 ruime slaapkamers - Servicekosten: € 225,- per maand. inclusief stookkosten
- Goed geïsoleerde woning o.a. voorzien van dubbel glas.
- Beginhalte van de Noord-Zuidlijn zeer nabij. Veel voorzieningen zijn op loopafstand. (park, openbaar vervoer, winkelcentrum Waterlandplein en Boven 't IJ)
- Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving. - Oplevering: in overleg. (kan snel!) - De omgeving kenmerkt zich door het vele groen - Negende verdieping

Features

Transfer

Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Apartment/apartment block
Construction type
Existing property
Year of construction
1968
Roof covering
flat roof
Roof material
bituminous roofing

Surface Area and Volume

Usage area Living
85 m²
Gross volume
293 m³

Layout

Total number of rooms
4
Number of bedrooms
3
Number of bathrooms
1
Facilities
elevator

Energy

Energy rating
Klasse D
Heating type
block central heating
Hot water
water heater (owned)

Land registry details

Municipality
amsterdam
Section
AL
Index number
65
Lot
326
Ownership structure
Leasehold
Location
On a quiet road, Freestanding , Unobstructed views

Parking

Type of parking
Public parking

Photos