previous | next
purchased

Kanaalstraat 129 - 4 Amsterdam

Asking price € 385.000 k.k.

This apartment is purchased

Description

English text below OP DE VIERDE VERDIEPING GELEGEN APPARTEMENT MET DAKTERRAS IN OUD WEST! De indeling (zie eveneens de plattegronden) Middels het gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u de vierde verdieping waar deze woning is gelegen. Entree gelegen op de derde verdieping trap naar vierde verdieping, woonkamer met openslaande en twee Velux ramen naar de straatzijde, open keuken welk is voorzien...

Features

Type of house/apartment
Apartment/apartment block
Construction type
Existing property
Status
purchased
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement
Year of construction
1906
Location
On a quiet road, In a residential neighbourhood, Freestanding

Description

English text below

OP DE VIERDE VERDIEPING GELEGEN APPARTEMENT MET DAKTERRAS IN OUD WEST!

De indeling (zie eveneens de plattegronden)
Middels het gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u de vierde verdieping waar deze woning is gelegen. Entree gelegen op de derde verdieping trap naar vierde verdieping, woonkamer met openslaande en twee Velux ramen naar de straatzijde, open keuken welk is voorzien van alle denkbare gemakken zoals combi-oven magnetron, vaatwasser, 4-pits gasfornuis verder een nette badkamer met bad, douche, wastafel, handdoekenradiator, ruimte voor wasmachine / droger en toilet en aan de achterzijde de slaapkamer met bergkast waar ook de cv-installatie is geplaatst.
Vanuit de woonkamer is er een vaste trap naar het dakterras.

Het complex
De Vereniging van Eigenaars is genaamd “Vereniging van Eigenaars Kanaalstraat 129 te Amsterdam”. De administratie wordt uitgevoerd in eigen beheer. Er is een meerjarenonderhoudsplanning aanwezig en de maandelijkse bijdrage is € 50,--.

Locatie
Het appartement is uitstekend gelegen in stadsdeel West in de populaire Helmersbuurt op steenworp afstand van het Vondelpark. Er is een groot winkelaanbod om de hoek in de Jan Pieter Heijestraat en op de Overtoom. Vele leuke cafés en restaurants zijn op loopafstand te vinden.

De bereikbaarheid
Uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer. Op onder andere de Kinkerstraat en de Overtoom zijn meerdere bussen en tramhaltes richting o.a. het centrum en treinstation Amsterdam Centraal. Met de auto is de Ring A-10 snel bereikbaar. Voor informatie over de wachttijd voor een parkeervergunning verwijzen wij naar de Gemeente Amsterdam.

Bijzonderheden
Oppervlakte 52m2 NEN-2580 (rapport aanwezig, bruto 61m2);
Eigen grond;
Bouwjaar 1900;
Gesplitst in 2002, volledig gerenoveerd in 2004;
Dakterras van 19m2;
Hardhouten kozijnen voorzien van dubbel glas;
Actieve vereniging van eigenaren, servicekosten € 50,-- per maand;
Verwarming door individuele cv-installatie (Bosch 2014);
Mechanische ventilatie aanwezig;
Energielabel D;
Oplevering in overleg;
Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;

--------------------------------------------------------------------------------------------

ON THE FOURTH FLOOR APARTMENT WITH ROOF TERRACE IN OLD WEST!

The layout (see also the floor plans)
Through the common staircase you reach the fourth floor where this house is located. Entrance located on the third floor stairs to fourth floor, living room with opening and two Velux windows to the street side, open kitchen which is equipped with all imaginable conveniences such as microwave oven, dishwasher, 4-burner stove and a neat bathroom with bath, shower, sink, towel radiator, space for washer / dryer and toilet. At the rear of the bedroom is the closet where the central heating system is placed.
From the bright living room there is a staircase to the roof terrace.

The complex
The Association of Owners is called "Vereniging van Eigenaars Kanaalstraat 129 in Amsterdam". The administration is carried out under our own management. There is a multi-year maintenance schedule and the monthly contribution is € 50, -.

Location
The apartment is ideally located in the West district in the popular Helmersbuurt, a stone's throw away from the Vondelpark. There is a wide range of shops around the corner in the Jan Pieter Heijestraat and on the Overtoom. Many nice cafes and restaurants are within walking distance.

Accessibility
Easily accessible by public transport. On the Kinkerstraat and the Overtoom there are several buses and tram stops in the direction of the city centre and train station Amsterdam Central or Station Lelylaan for a convenient connection to Schiphol. The A-10 ring road can be reached quickly by car. For information about the waiting time for a parking permit, please refer to the Municipality of Amsterdam.

Details
Total Floor 52m2 NEN-2580 (report available, gross 61m2);
No land lease;
Built in 1900;
Split in 2002, completely renovated in 2004;
Roof terrace of 19m2;
Hardwood frames with double glazing;
Active association of owners, service costs € 50,-- per month;
Heating by individual central heating system (Bosch 2014);
Mechanical ventilation available;
Energy label D;
Transfer in consultation;
Seller reserves the right to sell;

Deze informatie is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De meetinstructie is gebaseerd op de NEN-2580 en sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting. Koper wordt/is in de gelegenheid gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.
Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.
De koopakte zal worden opgemaakt volgens het model van de Koninklijke Notariële beroepsorganisatie, Ring Amsterdam, door een door koper aan te wijzen notaris kantoorhoudende in de regio Amsterdam of binnen een straal van 5 km van het ter verkoop aangeboden object.

Features

Transfer

Status
purchased
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Apartment/apartment block
Construction type
Existing property
Year of construction
1906
Roof covering
flat roof
Roof material
bituminous roofing

Surface Area and Volume

Usage area Living
52 m²
Building-related outside
19 m²
Gross volume
153 m³

Layout

Total number of rooms
2
Number of bedrooms
1
Number of bathrooms
1
Facilities bathroom
Bathtub, Toilet, Shower, Washbasin, wastafelmeubel, wasmachineaansluiting
Facilities
roof window, mechanical ventilation system, flue, TV cable

Energy

Heating type
boiler
Hot water
boiler
Type boiler
Bosch
Boiler year
2014
Property boiler
Freehold property

Land registry details

Municipality
Amsterdam
Section
T
Index number
5
Lot
6421
Ownership structure
Full ownership
Location
On a quiet road, In a residential neighbourhood, Freestanding

Parking

Type of parking
Paid parking

Photos