previous | next

Keizersgracht 644D AMSTERDAM

Asking price € 750.000 k.k.

Rental price € 2.500 per month

Description

De woning is gesitueerd aan de prachtige grachtengordel van Amsterdam, aan de Keizersgracht. Op de hoek van de Vijzelstraat, midden in het bruisende centrum. Aan de Vijzelstraat zijn veel leuke koffiezaakjes te vinden en voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de Albert Heijn om de hoek. Het Rembrandtplein en Leidseplein, met veel leuke en gezellige restaurants en cafés, zijn op...

Features

Type of house/apartment
Apartment/apartment block
Construction type
Existing property
Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement
Year of construction
1700
Location
In town or city centre

Description

De woning is gesitueerd aan de prachtige grachtengordel van Amsterdam, aan de Keizersgracht. Op de hoek van de Vijzelstraat, midden in het bruisende centrum. Aan de Vijzelstraat zijn veel leuke koffiezaakjes te vinden en voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de Albert Heijn om de hoek. Het Rembrandtplein en Leidseplein, met veel leuke en gezellige restaurants en cafés, zijn op loopafstand te vinden! Ook nabij gelegen zijn het Amstelveld, de Bloemenmarkt en de Nieuwe Spiegelstraat met een groot aanbod aan diverse kunstgalerieën. Maar ook bijvoorbeeld het Rijksmuseum, Koninklijk Theater Carré of de Stopera op het Waterlooplein zijn nabij evenals supermarkten, de gezellige Negen Straatjes en tal van restaurants, cafés en koffiebarretjes. Uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, de Noord/Zuidlijn halte Vijzelgracht is letterlijk om de hoek.

Het appartement heeft een prachtig zicht op de gracht. Doordat het appartement drie ramen breed is, is het appartement heel licht en zeer ruim. De ligging, breedte en de grandeur van het entree maken dit tot een top appartement. Het appartement beschikt over een berging.
Indeling Gemeenschappelijk entree op de begane grond met conciërge toegang tot de gemeenschappelijke tuin, wasruimte en privé bergingen.

Via de prachtige hal met fraaie trap bereikt u het appartement op de eerste verdieping. Voordeur, entree met de hal met toegang tot de slaapkamer met badkamer. De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche en wastafel. Het marmer waarmee de badkamer is afgewerkt is zeer fraai en van zeer goede kwaliteit. De woonkamer bevindt aan de voorzijde. De lichte en brede woonkamer heeft prachtig zicht op de gracht. Aan de achterzijde van de woonkamer is de open keuken met inbouwapparatuur.

Bijzonderheden:
• Woonoppervlak van 61,5m² (NEN 2580)
• Wonen in een complex op stand met onder andere een conciërge, wasgelegenheden en een op en top verzorgt.
• Noord/Zuidlijn halte Vijzelgracht om de hoek
• Designappartement van hoge kwaliteit met een prachtig artikel in het LAF magazine 2019
• Recentelijk vernieuwde badkamer en keuken van topkwaliteit
• Het appartement is voorzien van een prachtig laminaat
• Gezamenlijke tuin gelegen op het westen met veel privacy
• Servicekosten: € 311,58 per maand (incl. voorschot stookkosten)
• Bijzonder Rijksmonument

____________________________________

The house is situated on the beautiful canals of Amsterdam, on the Keizersgracht. On the corner of the Vijzelstraat, right in the center. There are many nice coffee shops on the Vijzelstraat and for your daily shopping you can go to the Albert Heijn around the corner. Rembrandtplein and Leidseplein, with many nice and cozy restaurants and cafes, are within walking distance! Also nearby are the Amstelveld, the Flower Market and the Nieuwe Spiegelstraat with a wide range of various art galleries. But also the Rijksmuseum, Royal Theater Carré or the Stopera on the Waterlooplein are nearby, as are supermarkets, the Negen Straatjes and numerous restaurants, cafes and coffee bars. Easily accessible by public transport, the Noord / Zuidlijn stop Vijzelgracht is literally around the corner.

The apartment has a beautiful view of the canal. Because the apartment is three windows wide, the apartment is very light and very spacious. The location, width and grandeur of the entrance make this a top apartment. The apartment has a storage room.

Layout communal entrance on the ground floor with concierge access to the communal garden, laundry room and private storage rooms. Through the beautiful hall with beautiful staircase you reach the apartment on the first floor. Front door, entrance with the hall with access to the bedroom with bathroom. The bathroom has a spacious walk-in shower and sink. The marble with which the bathroom is finished is very beautiful and of very good quality. The living room is at the front. The bright and wide living room has a beautiful view of the canal. At the rear of the living room is the open kitchen with built-in appliances.

Particularities:
• Living area of 61.5m² (NEN 2580)
• Living in a complex on a stand with, among other things, a concierge, washing facilities and top-notch care.
• Noord / Zuidlijn stop Vijzelgracht around the corner
• High quality design apartment with a beautiful article in the LAF magazine 2019
• Recently renovated top quality bathroom and kitchen
• The apartment has a beautiful laminate
• Communal garden facing west with lots of privacy
• Service costs: € 311.58 per month (incl. advance heating costs)
• National Monument

Features

Transfer

Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement
Deposit
€   5000

Construction

Type of house/apartment
Apartment/apartment block
Construction type
Existing property
Year of construction
1700
Roof covering
gabled roof
Roof material
roof tiles

Surface Area and Volume

Usage area Living
62 m²
External storage space
3 m²
Gross volume
222 m³

Layout

Total number of rooms
2
Number of bedrooms
1
Number of bathrooms
1
Facilities
TV cable

Energy

Heating type
block central heating
Hot water
central facility

Land registry details

Municipality
Amsterdam
Section
I
Index number
7
Lot
9914
Ownership structure
Full ownership
Location
In town or city centre

Parking

Type of parking
Public parking

Photos