previous | next
sold

Maria Austriastraat 45 AMSTERDAM

Asking price € 375.000 k.k.

This apartment is sold

Description

Goed ingedeeld 3-kamerappartement in een mooi vormgegeven gebouw genaamd Solid 18, de woning ligt op de eerste woonetage van het gebouw en heeft vrij uitzicht over het Ed Pelsterpark. De Binnenplaats van het gebouw is het dak van de ondergelegen sporthal, het dak is begroeid met Sedum wat een natuurlijke uitstraling geeft. De woning is ca. 85m² en heeft een zeer praktische indeling met twee...

Features

Type of house/apartment
Apartment/apartment block
Construction type
Existing property
Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement
Year of construction
2008
Location
By a park, On a quiet road, In a residential neighbourhood

Description

Goed ingedeeld 3-kamerappartement in een mooi vormgegeven gebouw genaamd Solid 18, de woning ligt op de eerste woonetage van het gebouw en heeft vrij uitzicht over het Ed Pelsterpark.

De Binnenplaats van het gebouw is het dak van de ondergelegen sporthal, het dak is begroeid met Sedum wat een natuurlijke uitstraling geeft.

De woning is ca. 85m² en heeft een zeer praktische indeling met twee volwaardige slaapkamers. De woonkamer is licht door de hoge harmonica ramen die helemaal open gezet kunnen worden. De Open keuken is voorzien van een koelkast, vaatwasser, kookplaat, afzuigkap en een combi oven. De Master bedroom ligt aan de parkzijde en ook daar kan de hele pui opengeschoven worden. De tweede slaapkamer ligt aan de galerij kant, in de hal een separaat toilet. De moderne badkamer is voorzien van een inloopdouche, bad en een wastafel met wastafelkast. In de onderbouw heeft de woning nog een afgesloten berging voor o.a. de fiets en de vakantie spullen. De hele woning is voorzien van een laminaatvloer en de wanden zijn wit afgewerkt.

De ligging is ideaal op fietsafstand van het centrum, loopafstand van de tramhalte, enkele minuten van de ringweg A10 en de Piet Heintunnel en op zeer korte afstand van een heerlijke fietstocht door het Diemerpark. Dus zowel de drukte van de stad als de rust van natuur binnen handbereik.

Bijzonderheden:

- Gelegen op de eerste etage;
- Woonoppervlak ca. 85 m2;
- Berging en mogelijkheid tot huren van een parkeerplaats in de kelder;
- Gezonde vve met professioneel beheerder;
- Erfpacht afgekocht tot en met 2058;
- Bouwjaar ca. 2010.
- Vloerverwarming
- Oplevering in overleg
- Kamerhoge harmonicadeuren in de woon en slaapkamer
Well-arranged 3-room apartment in a beautifully designed building called Solid 18, the house is located on the first floor of the building and has an unobstructed view over the Ed Pelsterpark.
The Courtyard of the building is the roof of the sports hall below, the roof is covered with Sedum which gives a natural look.
The house is approx. 85m² and has a very practical layout with two full size bedrooms. The living room is light because of the high harmonica windows that can be opened completely. The Open kitchen is equipped with a refrigerator, dishwasher, hob, extractor and a combi oven. The Master bedroom is located on the park side and the entire facade can also be slid open there. The second bedroom is on the gallery side, in the hall a separate toilet. The modern bathroom has a walk-in shower, bath and a sink with washbasin cabinet. In the basement, the house has a closed storage room for, the bicycle and holiday items. The whole house has a laminate floor and the walls are finished in white.

The location is ideal within cycling distance of the center, walking distance from the tram stop, a few minutes from the A10 ring road and the Piet Hein tunnel and a very short distance from a wonderful bike ride through the Diemerpark. So both the bustle of the city and the tranquility of nature are within reach.

Particularities:

- Located on the first floor;
- Living area approx. 85 m2;
- Storage and possibility to rent a parking space in the basement;
- Healthy VVE with professional manager;
- Annual lease payments surrendered to 2058;
- Year of construction approx. 2010.
- Underfloor heating
- Floor-to-ceiling harmonica doors in the living room and bedroom

Features

Transfer

Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Apartment/apartment block
Construction type
Existing property
Year of construction
2008

Surface Area and Volume

Usage area Living
85 m²
Gross volume
220 m³

Layout

Total number of rooms
3
Number of bedrooms
2
Number of bathrooms
1
Facilities
Juliet balcony/balconet, elevator, mechanical ventilation system

Energy

insulation
fully insulated
Heating type
district heating
Hot water
district heating

Land registry details

Municipality
amsterdam
Section
AU
Index number
21
Lot
2491
Ownership structure
Leasehold
Lease expires
2058-08-31
Location
By a park, On a quiet road, In a residential neighbourhood

Photos