previous | next
purchased

Olof Palmeplein 28 Amsterdam

Asking price € 325.000 k.k.

This apartment is purchased

Description

U HEEFT EEN OBJECTCODE NODIG ALS U ONS BELT. DE CODE IS: 58274 **Let op voorrangsregeling de Alliantie ** Gelegen aan de rand van het winkelcentrum Boven 't IJ bevindt zich op de derde verdieping in een goed onderhouden complex dit goed ingedeelde en lichte drie kamer appartement met een woonoppervlakte van circa 76m² en een balkon gelegen op het oosten. Het appartement beschikt over veel...

Features

Type of house/apartment
Apartment/apartment block
Construction type
Existing property
Status
purchased
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement
Year of construction
1987

Description

U HEEFT EEN OBJECTCODE NODIG ALS U ONS BELT. DE CODE IS: 58274
**Let op voorrangsregeling de Alliantie **

Gelegen aan de rand van het winkelcentrum Boven 't IJ bevindt zich op de derde verdieping in een goed onderhouden complex dit goed ingedeelde en lichte drie kamer appartement met een woonoppervlakte van circa 76m² en een balkon gelegen op het oosten. Het appartement beschikt over veel raampartijen wat de ruimte heel licht maakt. De vereniging van eigenaars wordt professioneel en actief beheerd en de canon voor de erfpacht is nog betaald tot medio 2037.

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij dragen een mondkapje en handschoenen;
- wij willen u vragen ook een mondkapje op te doen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
Het Olof Palmeplein ligt direct naast het winkelcentrum Boven 't IJ. Dit winkelcentrum heeft een grote diversiteit aan winkels, van 2 supermarkten voor de dagelijkse boodschappen, maar ook grote winkelketens als de Mediamarkt, Decathlon, H & M en meerder leuke kleding winkeltjes.De bereikbaarheid is uitstekend te noemen. De halte van de NoordZuid lijn is op slechts enkele minuten lopen, vanwaar men binnen mum van tijd in het Centrum van Amsterdam of Amsterdam Zuid is. Verder zijn er diverse buslijnen naar Amsterdam, maar ook omliggende gemeenten. Met enkele minuten rijden wordt de Ring A-10 bereikt en er is veel parkeerruimte voor de deur.

Indeling:
Entree; trappenhuis, ingang van de woning gelegen op de derde verdieping; hal met toegang tot alle vertrekken, zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde is een slaapkamer, centraal gelegen de aparte toilet en badkamer met wasbak en douche, aan de achterzijde een ruime woonkamer met toegang tot het balkon op het oosten. Aan de achterzijde een riante keuken met een simpel keukenblok. Op de begane grond is een externe berging aanwezig.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1987 ;
- Woonoppervlakte circa 75,8 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 31 augustus 2037
- Vaste projectnotaris; Lubbers en Dijk notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt;
- Servicekosten van € 92,89 per maand voor appartement en berging (voor 2019, definitieve servicekosten voor 2021 zijn nog niet vastgesteld en verschil wordt met terugwerkende kracht in rekening gebracht

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig,
voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van maandag 22 maart 2021 om 12.00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op https://benopzoek.nl/voorrang-huurders - en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Features

Transfer

Status
purchased
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Apartment/apartment block
Construction type
Existing property
Year of construction
1987

Surface Area and Volume

Usage area Living
73 m²
Gross volume
242 m³

Layout

Total number of rooms
3
Number of bedrooms
2

Energy

Land registry details

Municipality
AMSTERDAM
Section
AL
Index number
96
Lot
4409
Ownership structure
Full ownership

Photos