previous | next
purchased

Sloterkade 119 AMSTERDAM

Asking price € 449.500 k.k.

This apartment is purchased

Description

Vrijblijvende informatie verkoop SLOTERKADE 119 Amsterdam – Oud Zuid Prachtig gelegen 4 kamer appartement op de (bovenste) 4e en 5e verdieping, in één van de meeste gewilde buurten van Amsterdam met de brede doorvaart De Schinkel aan de voorzijde. Het Vondelpark, uitvalswegen en diverse winkels en eetgelegenheden waaronder op het Hoofddorpplein bevinden zicht op geringe afstand. • prachtig uitzicht...

Features

Type of house/apartment
Apartment/apartment block
Construction type
Existing property
Status
purchased
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement
Service costs
€   254 p/m
Year of construction
1964
Location
By a waterway, Waterside, In a residential neighbourhood, Unobstructed views

Description

Vrijblijvende informatie verkoop
SLOTERKADE 119
Amsterdam – Oud Zuid

Prachtig gelegen 4 kamer appartement op de (bovenste) 4e en 5e verdieping, in één van de meeste gewilde buurten van Amsterdam met de brede doorvaart De Schinkel aan de voorzijde. Het Vondelpark, uitvalswegen en diverse winkels en eetgelegenheden waaronder op het Hoofddorpplein bevinden zicht op geringe afstand.

• prachtig uitzicht aan de voorzijde over water
• 3 balkons
• veel privacy biedende ligging aan de achterzijde met het balkon
• lift
• goed functionerende VVE

DE LIGGING
De ligging en de bereikbaarheid zijn uitermate goed, binnen een aantal minuten bevindt men zich op de ring A10 (afslag S 106), het Vondelpark en binnen 10 fietsminuten bereikt u het museumplein. Trams (lijn 1, 2 en 17) en bussen (bus nr's 15, 247 en 315) bevinden zich op loopafstand.

DE WONING
4 kamer maisonnette woning van circa 83 m2 in redelijk goede staat van onderhoud. Uw entree begint op de begane grond waar u via het centrale trappenhuis naar uw etage gaat.
U heeft de keuze uit de trap of met de LIFT.
De indeling van de woning is: entree met tochtportaal. Centrale hal/gang met intercom en garderobe (kast) en in het midden de toiletruimte met fontein. Aan de achterzijde de keuken met eenvoudig gedateerd keukenblok en aan de voorzijde de lichte ruime woonkamer ( met inbouwkasten) en met openslaande deuren naar een balkon (ligging oost, ca. 4.63*1.41). Middels de vaste trap vanuit de centrale hal gaat u naar de 5e verdieping. Overloop met aan de achterzijde de ouder slaapkamer (ca. 4.25*3.16) met toegang tot wederom 1 balkon (ligging west, ca. 1.33*1.08). In het midden van deze etage de (gedateerde) badkamer welke is voorzien van douche, wastafel en wasmachine aansluiting. Verder zijn er 2 ruime kasten waarvan er één samengevoegd kan worden met de badkamer om een grotere badkamer te maken. Aan de voorzijde zijn er 2 slaapkamers (ca. 2.18* 4.12 en 2.11*4.12); beide met toegang tot nog een balkon (ligging oost, ca. 4.64*1.47). Op de begane grond een berging van (ca. 7 m2). De hoogte van deze berging is circa 3.75 m1. Het betreft hier een lichte woning met veel buitenruimte en prettig uitzicht op het water. Het is goed mogelijk om de indeling te wijzigen zodat er bijvoorbeeld één woonkamer komt met open keuken. Verder is het op de bovenste verdieping mogelijk om een grotere badkamer te maken en/of een aparte toiletruimte. Vraag naar de mogelijkheden.

HET ONDERHOUD / DE INSTALLATIES
Goed ingedeeld appartement met gedateerde keuken en badkamer. Verwarming middels blokverwarming met verbruiksmeters op de radiatoren. De electrische installatie bestaat uit 4 groepen. Houten kozijnen voorzien van isolatie glas. De VVE heeft een Meerjaren Onderhouds Plan. Vanuit dit plan wordt momenteel groot onderhoud uitgevoerd aan de balkons aan de voorzijde van het gebouw. Dit wordt betaald uit het reservefonds.

DE VERENIGING
Het betreft hier een appartementsrecht in de Vereniging van Eigenaars "Sloterkade 110 t/m 124" te Amsterdam. Kadastraal bekend als gemeente Sloten, sectie O, complexnummer 2649-index A-11 en A-25, tezamen uitmakende het (26/629) onverdeeld aandeel in de gemeenschap.
Gelegen op eigen grond. De servicekosten bedragen momenteel circa € 254,- per maand inclusief voorschot stookkosten van circa € 76,- per maand. De administratie van de VVE wordt door ProVVE Beheer gedaan.

DE OPLEVERING
Oplevering in onderling overleg.

HET KOOPCONTRACT
Het model koopcontract van de Koninklijke Notariële Broederschap, Ring Amsterdam zal worden toegepast, waarin onder meer verplicht zal zijn tot het stellen van een bankgarantie en/of een waarborgsom van minimaal 10% van de koopsom. Notaris is ter keuze van koper mits deze in de regio Amsterdam is gevestigd. Er wordt verkocht met een zogenaamde "ouderdomsclausule".

HET PARKEREN
Betaald parkeren op de openbare weg. Als bewoner is het momenteel mogelijk om een parkeervergunning te verkrijgen. Er is wel een wachttijd.

DE VRAAGPRIJS
Vraagprijs € 449.500,-- kosten koper

Deze informatie is met zorg samengesteld.
Aan mogelijke afwijkingen van maten en/of opgaven kunnen geen rechten worden ontleend.

Features

Transfer

Service costs
€   254 p/m
Status
purchased
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Apartment/apartment block
Construction type
Existing property
Year of construction
1964
Roof covering
flat roof
Roof material
bituminous roofing

Surface Area and Volume

Usage area Living
83 m²
Building-related outside
15 m²
External storage space
7 m²
Gross volume
260 m³

Layout

Total number of rooms
4
Number of bedrooms
3
Number of bathrooms
1
Facilities bathroom
Shower, Washbasin
Facilities
TV cable, lift

Energy

insulation
double glazing
Heating type
boiler, block central heating
Hot water
water heater (owned)
Property boiler
Freehold property

Land registry details

Municipality
Sloten
Section
o
Index number
11
Lot
2649
Ownership structure
Full ownership
Location
By a waterway, Waterside, In a residential neighbourhood, Unobstructed views

Parking

Type of parking
Public parking

Photos