previous | next
sold

Theodoor van Hoytemastraat 23 AMSTERDAM

Asking price € 550.000 k.k.

This apartment is sold

Description

Indeling In de centrale hal heeft u via de lift of het trappenhuis toegang tot de verdiepingen, die liggen aan hardhouten buitengang met terrasjes bij de voordeuren rondom een binnentuin. Nr. 23 is het hoekappartement op de tweede verdieping in de Z-W hoek. Aan de Jan Sluijtersstraat bevindt zich een neveningang tot het complex; via hardhouten trappen komt u bij nummer 23. Het appartement heeft aan...

Features

Type of house/apartment
Apartment/apartment block
Construction type
Existing property
Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement
Year of construction
2003
Location
On a quiet road, In a residential neighbourhood, Unobstructed views
Energy rating
Klasse B

Description

Indeling
In de centrale hal heeft u via de lift of het trappenhuis toegang tot de verdiepingen, die liggen aan hardhouten buitengang met terrasjes bij de voordeuren rondom een binnentuin. Nr. 23 is het hoekappartement op de tweede verdieping in de Z-W hoek.
Aan de Jan Sluijtersstraat bevindt zich een neveningang tot het complex; via hardhouten trappen komt u bij nummer 23.
Het appartement heeft aan 3 kanten ramen. U komt binnen in de hal van waaruit alle vertrekken bereikbaar zijn. De woning is op verschillende wijze in te delen (zie de optie plattegronden). De keuken kan op maar liefst drie verschillende locaties in de woning aangebracht worden. Naar gelang de keuze die gemaakt wordt is het een vier of een vijf kamer appartement. Aan de hal is een ruime inpandige berging met wasmachine aansluiting, en een separaat hangend toilet met fonteintje en bergkast. De keuken bevind zich thans rechts van de entree en de woning heeft een royale lichte woonkamer met verdiepingshoge raampartijen, via de woonkamer kom je in de loggia/studeerkamer. De loggia/studeerkamer is voorzien van een glazen harmonica wand die in zijn geheel open geschoven kan worden. Twee ruime slaapkamers met grote verdiepingshoge ramen. De badkamer is voorzien van een ligbad met douchevloer en RVS houvast in de muur, en een dubbele wastafel. De woning heeft een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder, tevens is er de mogelijkheid om op termijn er een tweede parkeerplaats bij te kopen met extra ruimte voor fietsen, motoren e.d.

Omgeving
Het appartement is gelegen net buiten de ring A10 in stadsdeel Nieuw West/ Slotervaart. De wijk Overtoomse Veld kenmerkt zich als een kindvriendelijke en levendige buurt met veel groen in de omgeving. Het Rembrandtpark met kinderboerdrij, bouwspeelplaats en Montessori school ligt op loopafstand en het Vondelpark op 10 minuten fietsafstand. Het recreatiegebied Sloterplas met zijn vele sport- en speelmogelijkheden (o.a. 50m zwembad), ligt op fietsafstand van de woning. In de directe omgeving kunt u voor de dagelijkse boodschappen terecht op het August Allebéplein, Sierplein en op het Mercatorplein. In dit hippe stukje van Amsterdam zijn tal van leuke cafés en restaurants op loopafstand zoals BARTACK, Hotel Buiten en Lola Luid. Voor wat betreft het openbaar vervoer is de tramhalte Derkinderenstraat, trein & metrostation Lelylaan en bushalte Jan Tooropstraat op loopafstand. Dit zorgt voor onder andere een goede verbinding naar het Centrum, Schiphol, Zuidas, Amsterdam Arena e.a. Met de auto bereikt u binnen enkele minuten rijden de Ring A10.

Bijzonderheden
- Oppervlakte woning 116m²
- Oppervlakte terras 8,7m² (op het dek aan de binnentuin)
- De loggia/studeerkamer is voorzien van een glazen harmonica wand.
- Buitenkraan en waterdicht stopcontact aan de zijde van het terras
- Externe berging in de onderbouw van 7m²
- Eén eigen parkeerplaats in de parkeerkelder
- Optie om een tweede parkeerplaats bij de woning te kopen;, deze komt later dit jaar beschikbaar; vraagprijs €36.750,- k.k.(PP 20m²)
Eigendomssituatie
- Gelegen op erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam
- De erfpachtcanon is afgekocht tot en met 15 februari 2052, de eigenaar heeft de aanvraag voor de voordelige overstap reeds gedaan.
Vereniging van Eigenaars
- Actieve, professioneel beheerde en gezonde VvE
- De maandelijkse bijdrage is €191,95 (inclusief de eigen parkeerplaats)

Features

Transfer

Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Apartment/apartment block
Construction type
Existing property
Year of construction
2003

Surface Area and Volume

Usage area Living
116 m²
Building-related outside
9 m²
External storage space
7 m²
Gross volume
370 m³

Layout

Total number of rooms
4
Number of bedrooms
3
Number of bathrooms
1

Energy

Energy rating
Klasse B
Heating type
boiler
Property boiler
Freehold property

Land registry details

Municipality
sloten
Section
D
Index number
46
Lot
8209
Ownership structure
Leasehold
Lease expires
2052-02-15
Location
On a quiet road, In a residential neighbourhood, Unobstructed views

Garage

Type of garage
Underground car park

Parking

Type of parking
Parking garage

Photos