previous | next
sold

Tussendek 50 AMSTERDAM

Asking price € 325.000 k.k.

This apartment is sold

Description

Wat een fijn appartement ! Bijna 90 m2 woongenot met een tuin van maar liefst 155 m2 en vrij uitzicht over natuur. De erfpacht is eeuwigdurend afgekocht, dus nooit meer betalen ! Het appartement is gelegen op de begane grond in een groene parkachtige omgeving in de Banne. De buurt is kindvriendelijk en is autoluw met woonerven, je kunt hier nog gratis parkeren. Met het Winkelcentrum Banne Centrum...

Features

Type of house/apartment
Apartment/apartment block
Construction type
Existing property
Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement
Year of construction
1977
Location
By a park, On a quiet road, Sheltered location, In a residential neighbourhood, Unobstructed views

Description

Wat een fijn appartement ! Bijna 90 m2 woongenot met een tuin van maar liefst 155 m2 en vrij uitzicht over natuur. De erfpacht is eeuwigdurend afgekocht, dus nooit meer betalen !

Het appartement is gelegen op de begane grond in een groene parkachtige omgeving in de Banne. De buurt is kindvriendelijk en is autoluw met woonerven, je kunt hier nog gratis parkeren. Met het Winkelcentrum Banne Centrum om de hoek bevinden zich de dagelijkse voorzieningen in de directe omgeving. Verder bevinden zich voorzieningen zoals natuurgebied 't Twiske, basis- en middelbare scholen, speeltuin De Zeeslag, de nieuwe Euroscoop bioscoop, ziekenhuis en sportaccommodatie op een steenworp afstand. Met de bus, de Noord-Zuidlijn, de pont of de IJtunnel is het centrum van Amsterdam makkelijk te bereiken en binnen enkele minuten bent u op de Ringweg A 10.

Indeling:

De woning heeft de volgende indeling: Entree van het appartement via de afgesloten gemeenschappelijke entree op de begane grond. Hal met toegang naar de verschillende vertrekken, separaat toilet met fontein, badkamer met douchebad, wastafel en wasmachineaansluiting, twee slaapkamers aan de tuinzijde van de woning en één slaapkamer aan de straatzijde van de woning. Half open keuken met inbouwapparatuur, achter de keuken is een werkkamer die eenvoudig kan worden afgesloten om zo een vierde slaapkamer te creëren.
De tuin is via de woonkamer toegankelijk en is ongekend groot. De ligging is gunstig en de tuin is erg zonnig. In de tuin staat een vrijstaande berging en er is ook nog een separate berging die via de poort in de tuin óf via de voorzijde van het pand te bereiken is.

Locatie:

Amsterdam Noord is een zeer divers stadsdeel en is uitgegroeid tot een stadsdeel wat contrasterend twee sprekende kanten van Amsterdam laat zien: een hip en vooruitstrevend gebied vol festivals, moderne architectuur en stijlvolle restaurants aan het water. Aan de andere kant een kalmere, traditionele kant van Amsterdam met pittoreske plattelandsdorpen, befaamde Hollandse architectuur en veel groen.
De ligging is ideaal t.o.v. de drie pontverbindingen: Buiksloterweg, Distelweg en NDSM pontveer. Daarbij zorgt de halte van de Noord-Zuidlijn ervoor dat het Centraal Station en de rest stad en Nederland zeer goed bereikbaar zijn. Ook de ringweg A10 is makkelijk te bereiken.

Aan voorzieningen in dit stadsdeel geen tekort. Winkelen kunt u het beste in de vele winkelcentra zoals het grootwinkelcentrum Boven 't Y, winkelcentrum in de Banne en Mosveld, waar diverse grote ketens zijn vertegenwoordigd maar ook de kleine lokale leverancier niet is vergeten. Ook aan het uitgaansleven is gedacht. Diverse gezellige cafe's, eetgelegenheden of bezienswaardigheden waaronder Loetje aan t IJ, Eye Filmmuseum en A'DAM toren zijn op loopafstand bereikbaar. Daarnaast heeft Amsterdam Noord de sportieve mens het nodige te bieden met diverse sportscholen in de buurt. Bent u meer van de buitensport. Het recreatiegebied 't Twiske op iets meer dan een kwartiertje fietsen is prima bereikbaar, en zijn er diverse mooie toertochten te verrijden langs de IJsselmeerkust richting karakteristieke dorpen als Schellingwoude, Holysloot en Zunderdorp.


Bijzonderheden
• Zeer goed ingedeeld;
• Ruime tuin op het zuidoosten;
• Servicekosten € 143,24 per maand(worden verhoogd naar 162,85 in 2021);
• Vierde slaapkamer eenvoudig mogelijk.
• Fijne lichte woning;
• Lichte kleurstelling;
• Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.

Features

Transfer

Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Apartment/apartment block
Construction type
Existing property
Year of construction
1977
Roof covering
flat roof
Roof material
bituminous roofing

Surface Area and Volume

Usage area Living
89 m²
External storage space
9 m²
Gross volume
319 m³

Layout

Total number of rooms
5
Number of bedrooms
4
Number of bathrooms
1
Facilities
TV cable

Energy

insulation
double glazing
Heating type
boiler
Type boiler
Combi-ketel
Property boiler
Freehold property

Land registry details

Municipality
Amsterdam
Section
AQ
Index number
137
Lot
2432
Ownership structure
Leasehold property

Outside Area

Location
By a park, On a quiet road, Sheltered location, In a residential neighbourhood, Unobstructed views
Garden type
Backyard
Garden
Beautifully landscaped, southeastern, 15 x 10 m
Surface area
150 m²
Accessible via back
yes

Parking

Type of parking
Public parking

Photos