previous | next
sold

Tweede Boerhaavestraat 78 II Amsterdam

Asking price € 450.000 k.k.

This apartment is sold

Description

Prachtig gelegen mooi en goed verzorgd appartement, in een geheel gerenoveerd pand (2012) in één van de leukste straten van Amsterdam Oost. Locatie De Tweede Boerhaavestraat ligt tussen het groene Oosterpark en de Amstel. Het appartement ligt in de populaire negentiende-eeuwse Oosterparkbuurt en is op loopafstand van de Amstel, Carre, en het Oosterpark ligt om de hoek. De straat is rustig en ademt...

Features

Type of house/apartment
Apartment
Construction type
Existing property
Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement
Service costs
€   50 p/m
Year of construction
1912
Location
On a quiet road

Description

Prachtig gelegen mooi en goed verzorgd appartement, in een geheel gerenoveerd pand (2012) in één van de leukste straten van Amsterdam Oost.


Locatie
De Tweede Boerhaavestraat ligt tussen het groene Oosterpark en de Amstel. Het appartement ligt in de populaire negentiende-eeuwse Oosterparkbuurt en is op loopafstand van de Amstel, Carre, en het Oosterpark ligt om de hoek. De straat is rustig en ademt een gemoedelijke sfeer uit. Het is maar een paar minuten fietsen naar de Pijp en het Centrum en rest van de stad is makkelijk te bereiken met het openbaarvervoer (tram en metro). Met de auto ben je binnen een paar minuten op de ring van Amsterdam. De buurt is hip en volop in ontwikkeling, er zijn veel leuke horeca gelegenheden zoals: Het Volkshotel, De Ysbreker, Loetje, Bukowski en de Biertuin.

Indeling
Via de gemeenschappelijke goed verzorgde entree kom je via de trap op tweede verdieping. Vanuit de is er toegang naar alle vertrekken. Lichte ruime doorzon woonkamer met open keuken, via de openslaande deuren aan de voorzijde van de woonkamer kom je op het knusse balkon gelegen aan de voorzijde. Aan de zijde van de keuken is er middels grote openslaande deuren toegang naar het zonnig gelegen ruime balkon (zuiden). Doordat er aan voor- en achterzijde balkons zijn is er de hele dag zon.

De keuken is voorzien van een 5-pits gastoestel, een oven/magnetron combinatie, vaatwasser, koel/vrieskast en een afzuigkap. In de keuken is plaats voor een grote 6 á 8 persoons tafel waar je heerlijk met vrienden kan dineren. De woning heeft 2 slaapkamer waarvan één aan de zijde van de binnentuin en de tweede slaapkamer ligt aan de

straatzijde. De moderne badkamer heeft een inloopdouche met regendouche, grote badkuip, en een dubbele wastafel met wastafelkast. Separaat toilet met een fonteintje. In de hal is een inpandige berging met een wasmachine aansluiting, de berging is ruim en voorziet in een zee aan opbergmogelijkheden. De hele woning is voorzien van een lichte eikenhouten vloer.

Bijzonderheden:
• Oppervlakte woning 65m²
• Servicekosten: € 50 - per maand
• Gelegen op erfpachtgrond, de jaarlijkse canon bedraagt voor 2020/2021 € 50,69 het tijdvak loopt t/m 28/2/2027. De aanvraag voor de overstap met korting is binnen de termijn gedaan, het aanbod is nog niet ontvangen.
• De hele woning is voorzien van een licht eikenhouten vloer
• Ruime inpandige berging met een wasmachine/droger aansluiting
• Centraal gelegen, dicht bij het centrum
• Twee balkons één Frans balkon oosten en het tweede balkon aan de binnentuin is ca. 5m² (zuid)
• De woning is goed geïsoleerd en voorzien van dubbelglas
• Het hele pand in gerenoveerd in 2012

Beautifully located and well-kept apartment, in a completely renovated building (2012) in one of the nicest streets of Amsterdam East.

Location
The Tweede Boerhaavestraat is located between the green Oosterpark and the Amstel. The apartment is located in the popular nineteenth century Oosterparkbuurt and is within walking distance of the Amstel, Carre, and the Oosterpark is around the corner. The street is quiet and You can feel the friendly atmosphere. It is only a few minutes by bike to the Pijp, the Center and the rest of the city is easily accessible by public transport (tram and metro). By car you are within a few minutes on the ring of Amsterdam. The neighborhood is hip and in full development, there are many nice catering establishments such as: The Volkshotel, De Ysbreker, Loetje, Bukowski and the Biertuin.

Layout
Via the communal entrance you reach by the stairs the 2th floor. Hall with access to all rooms. Bright spacious living room with open kitchen, through the French doors on the side of the living room you reach the balcony facing east. On the side of the kitchen there is access through French doors to the sunny balcony (south). The kitchen is equipped with a 5-burner gas appliance, an oven / microwave combination, dishwasher, fridge / freezer and an extractor hood. In the kitchen there is room for a large 6 to 8 person table where you can dine with friends. The house has 2 bedrooms, one on the side of the courtyard and the second bedroom is on the street side. The modern bathroom has a walk-in shower with rain shower, bathtub and a sink with washbasin. Separate toilet with a sink. In the hall is an indoor storage room with a washing machine connection, the storage room is spacious and provides a sea of storage options. The whole house has a light oak wooden floor.

Particularities:
• Surface house 65m²
• Service costs: € 50 per month
• Located on leasehold land, the annual rent for 2020/2021 is € 50.69, the period runs until 28/2/2027. The application for the switch with a discount has been made within the term, the offer has not yet been received.
• The whole house has a light wooden floor
• Spacious indoor storage with a washer / dryer connection
• Centrally located, close to the center
• Two balconies, one French balcony east and the second balcony on the courtyard is approx. 5m² (south)
• The house is well insulated and double glazed
• The entire building was renovated in 2012

Features

Transfer

Service costs
€   50 p/m
Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Apartment
Construction type
Existing property
Year of construction
1912
Roof material
roof tiles

Surface Area and Volume

Usage area Living
65 m²
Building-related outside
6 m²
Gross volume
213 m³

Layout

Total number of rooms
3
Number of bedrooms
2
Number of bathrooms
1
Facilities bathroom
Bathtub, Double washbasin, Washbasin furniture, shower

Energy

insulation
fully insulated
Heating type
boiler
Hot water
boiler

Land registry details

Municipality
Amsterdam
Section
S
Index number
3
Lot
9911
Ownership structure
Leasehold
Location
On a quiet road

Parking

Type of parking
Parking permits

Photos