previous | next
sold

Van Hallstraat 226 AMSTERDAM

Asking price € 385.000 k.k.

This apartment is sold

Description

Leuk gelegen drie kamer appartement van 57 m² met een balkon op het zuidwesten en een berging op de zolderverdieping gelegen op een prachtige locatie in de wijk "Westerpark". Dit ruime appartement ligt op de tweede verdieping van een karakteristiek jaren '30 pand. De ligging tussen het Westerpark en de Jordaan is ideaal met veel leuke trendy restaurantjes en cafeetjes. Voor de dagelijkse...

Features

Type of house/apartment
Apartment/apartment block
Construction type
Existing property
Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement
Year of construction
1936
Location
In a residential neighbourhood, Unobstructed views
Energy rating
Klasse D

Description

Leuk gelegen drie kamer appartement van 57 m² met een balkon op het zuidwesten en een berging op de zolderverdieping gelegen op een prachtige locatie in de wijk "Westerpark".

Dit ruime appartement ligt op de tweede verdieping van een karakteristiek jaren '30 pand. De ligging tussen het Westerpark en de Jordaan is ideaal met veel leuke trendy restaurantjes en cafeetjes. Voor de dagelijkse boodschappen kan je terecht op de Van Limburg Stirumstraat, de Frederik Hendrikstraat en verschillende leuke buurtwinkels. De gezellige Westerstraat en de Noordermarkt bevinden zich op loopafstand. De bereikbaarheid is zeer goed met diverse uitvalswegen richting Schiphol, Den Haag en Utrecht. Het openbaar vervoer is letterlijk voor de deur, met bus 21 ben je in ca. 7 minuten bij het Centraal Station.

Indeling: Gemeenschappelijk trappenhuis, entree op de tweede verdieping. Hal met toegang naar alle vertrekken. Ruime woonkamer met zijkamer (die ook als slaapkamer gebruikt kan worden). Door de grote raampartij van de erker is de woonkamer licht en heb je een mooi uitzicht over het plein. De slaapkamer ligt aan de rustige achterzijde, net zoals de keuken. Beiden hebben toegang tot het balkon die over de gehele breedte van het appartement ligt. De badkamer ligt aan de hal en is voorzien van een toilet en een douche. In de woonkamer, de zijkamer en de hal ligt lamelparketvloer. De keuken is afgewerkt met een tegelvloer en de slaapkamer is voorzien van tapijt.
Op de zolderverdieping is een ruime, lichte en afgesloten berging voor de opslag van vakantiespullen, voorraad en andere spullen die je niet elke dag nodig hebt.

Erfpacht: Het appartement is gelegen op gemeentelijke erfpacht grond, de canon bedraagt per 16 september 2020 € 1009,02 per jaar en is (in de meeste gevallen) fiscaal aftrekbaar. Het tijdvak loopt tot 15 september 2061 en de AB2000 zijn van toepassing (dus jaarlijkse indexatie). Verkoper heeft de aanvraag voor overstap naar eeuwigdurende erfpacht gedaan onder de gunstige voorwaarden van 2019 waarmee de jaarlijkse canon vanaf 2061 vastgezet kan worden op €1201,64 euro (plus de inflatiecorrectie).

Vereniging van eigenaars: (V.v.E.) Er is sprake van een actieve V.v.E. die professioneel wordt beheerd door Adelbrecht. De maandelijkse servicekosten voor het appartement zijn momenteel ca. € 94,11, inclusief o.a. de opstalverzekering en de reservering voor het onderhoud.

Bijzonderheden: - Woonoppervlakte van 56,4m2, buitenruimte 5,1m2 en externe bergruimte 7,0m2 (NEN2580 gemeten); - 2 slaapkamers; - Leuke locatie aan plein; - Ruim balkon over de gehele breedte op het zuidwesten; - Ruime lichte berging op de bovenste verdieping; - Professionele VvE, servicekosten € 92,25 per maand; - Dubbel glas; - Combiketel CV Remeha 2013. - Oplevering in overleg.

Features

Transfer

Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Apartment/apartment block
Construction type
Existing property
Year of construction
1936

Surface Area and Volume

Usage area Living
56 m²
Building-related outside
5 m²
External storage space
8 m²
Gross volume
184 m³

Layout

Total number of rooms
3
Number of bedrooms
2
Number of bathrooms
1

Energy

Energy rating
Klasse D
Heating type
boiler
Hot water
boiler
Property boiler
Freehold property

Land registry details

Municipality
Amsterdam
Section
Y
Index number
28
Lot
4538
Ownership structure
Leasehold
Location
In a residential neighbourhood, Unobstructed views

Parking

Type of parking
Paid parking

Photos